Taxi Leiden

Bel: 06-21648085

Vanuit Leiden naar het vliegveld met de taxi

Taxi FDR in Leiden brengt en haalt regelmatig mensen van en naar Schiphol of andere vliegvelden. Naast binnenlandse vliegvelden als Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven, rijden wij u ook naar vliegvelden in Duitsland en België als Weeze, Düsseldorf, Zaventem en Brussel Zuid Charleroi. Wanneer u met ons meerijdt naar het vliegveld, is het belangrijk om van tevoren te melden hoeveel passagiers er mee gaan en hoeveel stuks bagage er mee moeten gaan in taxi. Daar kunnen we rekening mee houden, met de inzet van ons wagenpark bij ons taxibedrijf in Leiden.

Voor de vertrekhal afgezet met Taxi FDR Leiden

Uiteraard zorgen we ervoor dat u op de heenweg voor de juiste vertrekhal wordt uitgezet. Ook helpen we onze passagiers met in- en uitladen van bagage. Op de terugweg houden wij in de gaten of uw vlucht al is geland en of uw bagage al op de band ligt. Het is van belang dat u direct na de landing op het vliegveld belt naar de taxichauffeur. Dankzij dit contact kunt u een geschikt punt afspreken om weer mee te gaan naar huis met een taxi van Taxi FDR in Leiden.

Zakelijk vervoer via Taxi FDR in Leiden

Taxi FDR in Leiden verzorgt voor diverse bedrijven ook zakelijk vervoer. Wij nemen medewerkers mee naar hun vergaderingen, halen klanten op van het vliegveld of zetten directeuren af bij hun belangrijke afspraken. Onze diensten verzorgen wij zowel in binnen- als buitenland. Het voordeel van het vervoer via taxi is dat u niet zelf hoeft te rijden of gebruik hoeft te maken van het openbaar vervoer. U wordt in een comfortabele wagen van deur tot deur gereden, terwijl u nog allerhande zaken kunt doen in de taxi van Taxi FDR in Leiden.

Andere taxidiensten bij Taxi FDR

R

Feest- en evenementenvervoer

R

Particulier vervoer

R

Groepsvervoer

R

Langeafstandsritten

R

Straattaxi

Taxi reserveren in Leiden?

Taxi FDR vervoert u graag! Neem nu contact op om een taxi te boeken bij ons taxibedrijf in Leiden.

06-21648085

Bel voor een taxi

contact@leiden-taxibedrijf.nl

Stuur ons een bericht