Taxi Oegstgeest

Bel: 06-21648085

Klantvriendelijk taxibedrijf in Oegstgeest

Taxi in Oegstgeest en omgeving nodig? Neem dan vooral contact op met Taxi FDR, taxibedrijf actief in Oegstgeest. Wij rijden in heel Zuid-Holland en verzorgen diverse taxidiensten, met diverse wagens. Zo kunt u bij ons terecht voor vervoer richting verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland, doen wij aan zakelijke ritten, en komt u ons tegen als straattaxi in uitgaansgebieden. Uiteraard zijn we ook in te zetten als taxidienst richting feesten en evenementen. Reserveert u een taxi bij ons, dan staan we altijd ruim op tijd klaar. Ook denken we graag met u mee en laten we u nooit staan. Kunnen wij u onverhoopt niet vervoeren, dan zoeken wij altijd vervangende taxi voor u. Klantvriendelijkheid is namelijk heel belangrijk voor ons taxibedrijf in Oegstgeest!

Aantrekkelijke taxitarieven in Oegstgeest

Taxi FDR in Oegstgeest is al meer dan vijf jaar aanwezig in de taxiwereld en werkt met ervaren taxichauffeurs. Al sinds de beginfase hanteert ons taxibedrijf in Oegstgeest scherpe tarieven, waardoor we veel mensen laten genieten van onze betrouwbare en comfortabele taxidienst in Zuid-Holland. Voor geselecteerde bestemmingen, zoals Schiphol, rekenen wij vaste ‘vanafprijzen’. Dan weet u van tevoren hoeveel budget u in ieder geval moet reserveren voor de taxirit. Afrekenen kan op diverse manieren: cash, met pin, en zakelijke klanten kunnen ook op rekening rijden bij Taxi FDR in Oegstgeest.

De diensten van Taxi FDR Oegstgeest op een rijtje

R

Feest- en evenementenvervoer

R

Particulier vervoer

R

Airporttaxi in binnen- en buitenland

R

Groepsvervoer

R

Langeafstandsritten

R

Zakelijk vervoer

R

En meer

Taxi in Oegstgeest tegen een goede prijs?

FDR Taxi geeft graag een scherpe offerte. Neem nu contact met ons op voor een prijsopgave, of reserveer gewoon meteen een taxi bij FDR Taxi in Oegstgeest.

06-21648085

Bel voor een taxi

contact@leiden-taxibedrijf.nl

Stuur ons een bericht